ИСЧЕЗНА МЛАДАТА НАТАША ОД КОЧАНСКО - се бара помош да се пронајде преку социјалните мрежи

Се бара помош преку социјалните мрежи. Се бара млада девојка од кочанско која е исчезната. Објавени се и податоци кога за последен пат е видена девојката. 

„Исчезната е Наташа Николова од Оризари, Кочани. Полицијата ја бара, последен пат е излезена од дома во 8 часот наутро. Ќе ве молам ако некој ја видел или знае нешто да се јави во полиција. Се надеваме дека е жива и здрава. Споделете“, напишала на фејсбук Нате Стоилова пред 12 часа.

Повеќе детали читајте на Фактор, тука.