Ист како дедо, му личи името: Внукот на Цеца со нови фотографии

Внукот на српската ѕвезда Цеца Ражнатовиќ е главна атракција во нивното семејство, но и во јавноста.

Имено пејачката објави фотографија од малиот наследник кој го носи името по својот дедо Жељко познат како Аркан, а коментарите под фотографијата беа едногласни.

- Ист како дедо!

- Види го тој поглед, ист како од дедо!

- А Жељко како Жељко.

- Детето носи адекватно име и личи на кого треба!

View this post on Instagram

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on