,

Како до совршени локни?

Луѓето со виткана коса често изгледаат дека не им е средена косата, бидејќи локните се разлетани на сите страни. Локните имаат различен степен на извитканост, понекогаш се заплеткани и сето тоа не изгледа баш убаво.

Решението за овој проблем го нашле професионалците со долготраjно истражување и тие препорачуваат третман со линијата на Be Fabulous од Revlon Professional.

За само 10 – 15 минути ќе постигнете локните на косата да бидат меки и добро дефинирани. Измијте ја косата со C.R.E.A.M Curl Defining шампон. 

Потоа рамномерно распоредете на косата C.R.E.A.M Curl Defining кондиционер и оставете да делува 5 минути.


Овој кондиционер ја заштитува бојата на косата и ја прави сјајна. Има anti – age дејство, ја хидрира и ја обновува косата.

По овој третман локните ќе добијат сосема нов изглед со дефинирана форма и мекост.

Овие производи се лесно достапни за сите потрошувачи и можете да ги набавите на frizura.mk.