Како магнет: Жените со овие имиња привлекуваат несреќа
Ина

Дамите по име Ина се надарени со неверојатно комплексен карактер кој постојано ги турка во конфликти. Од рана возраст, за нив е многу тешко да најдат заедничка основа со своите врсници. Тие имаат свое мислење за секое прашање и никогаш не признаваат дека направиле грешка.
Тие честопати создаваат проблеми од никаде и се лутат поради малите нешта.
Во нивниот личен живот, сè е двосмислено: тие се венчаваат неколку пати и се разведуваат токму заради нивната скандалозна природа.Претходна страна  Следна страна