,

Како најлесно да се расчешла косата на децата?

Децата се најголемото богатство кое што некој може да го има во животот и со секој потег сакаме да ги направиме среќни. Но, не секогаш добрите намери на родителите предизвикуваат насмевка кај децата. Еден од тие “моменти“ е кога треба да им ги расчешлате косите. Тогаш наидувате на тргање, негодување, па понекогаш дури и солзи потекуваат.


За да ги избегнете таквите непријатни моменти и за да можете полесно ја исчешлате косата на детето, ви предлагаме да го користите Equave Kids Apple Detangling двофазниот кондиционер на Revlon Professional. Инстантно ја регенерира и ја омекнува косата, но исто така  дава сјај и свилен изглед.


Девојчињата често си замислуваат дека се принцези и за нив препорачуваме да го користите Equave Kids Princess Detangling кондиционерот и шампонот.

Производите се без парабени, без бои и без алергени. Збогатени се со UVA/B филтри и протеини од пченица заради заштита и лесно расчешлување.

За најдобро расчешлување на косата препорачуваме да ја користите Framar Champagne Mami Detangle четката за расчешлување.

Со оваа четка лесно ќе ги расчешлате и најтврдокорните чворчиња на косата.

Потоа измијте им ги косите на децата со Equave Kids Apple шампонот со мирис на зелено јаболко. Овој шампон има совршена формула за нежно чистење и исхрана на косата и е збогатен со витамин B5 за длабинска хидратација.


Овие производи се лесно достапни за сите потрошувачи и можете да ги набавите на www.frizura.mk