,

Како со една четка да креирате разни фризури

Повеќенаменските алатки се благодет за современиот начин на живеење. Нема ништо поубаво од еден алат да можеме да го користиме за повеќе намени. Замислете пак колку е убаво да имате таква алатка што ќе ви овозможи да правите разни фризури. Стилистите знаат дека MultiBrush четките од Olivia Garden токму за тоа се создадени.

На основата на оваа четка за фенирање може да комбинирате од разните величини на цилиндерот и да креирате безброј различни фризури.


Ергономската рачка на четката е лесна и удобна за употреба. MultiBrush четките од Olivia Garden имаат керамички цилиндер кој што се загрева побрзо и ја задржува топлината подолго, со што обликувањето е полесно. Дизајнот на четките овозможува побрзо да се исуши косата, при тоа таа да не биде разлетана и да биде сјајна.

Крупни или ситни локни, можеби сакате брановиден изглед на косата, изборот е ваш. Се што ви е потребно за добар стајлинг е да нарачате од MultiBrush четките од Olivia Garden на www.frizura.mk