Каролина Гочева: Понекогаш ја слушам „Мамо пушти ме“ за да се потсетам на детството!

Кога ќе се споменат почетоците на нејзината кариера, една од песните по која сите ја помнат е хитот кој и денес мајките им го потпевнуваат на ќерќите кога бараат да излегуваат до доцна. Мамо пушти ме дефинитивно е песна со која започна сѐ. 

За тинејџерските години на Каролина Гочева читајте на HASHTAG.MK