Кејт Мидлтон: Гледањето на зајдисонцето стана вистински луксуз

Кејт Мидлтон вели дека имала среќно детство и дека сака да им ја даде на своите деца истата количина љубов и воспитување што ги имала таа и нејзините сестра и брат.

"Најмногу од сè, се сеќавам на некои едноставни работи од моето детство, како играњето во паркот и затоа често се обидувам со своите деца, да бидам на свеж воздух. Животот стана толку бурен што едноставните работи како гледањето на зајдисонцето станаа вистински луксуз".

„Без оглед на луксузот што јас и моите деца го имаме, најмногу уживам во едноставните работи и гледам дека тоа им се допаѓа“.

Таа вели дека со нетрпение чека да помине време во природа. „Мислам дека е одлична работа за физичкото и менталното здравје. Така, тие ќе прераснат во силни луѓе кои знаат дека ги вреднуваат вистинските вредности“.

„Честопати наметнуваме некои обврски на себе, морам да го сторам тоа или дури и тоа и ја забораваме суштината на животот. Сè треба да биде едноставно“.

"Има една фотографија каде Шарлот мириса на син цвет во ливада. Тоа поттикнува вистинска топлина во моето срце затоа што и тоа е во суштината на моето воспитување. Поминувам што повеќе квалитетно време со децата секогаш како е можно тоа" ,споделува Кејт.