Кики, pixie cut или бандана: Која фризура била најпопуларна во годината кога сте родени?

Секогаш се менуваат, тие го претставуваат расположението и модата на точно време во историјата. Од „пудлица“ фризура до панк стилови или елегантни локни - секоја година жените смислуваат нешто ново и свежо.

Поголемиот број од тие стилови станаа легендарни и никогаш нема да бидат заборавени. Во продолжение може да ги видите највпечатливите и најпопуларните фризури од секоја година од 1995 до 2010 година. Сакате да откриете кој стил бил најмногу посакуван во годината кога сте родени? Погледнете во продолжение...

# 1995 - 'The Rachel'

Сите фотографии ги имате на Hashtag.mk