Ќе заштедите многу време и нерви: 10 фризури кои ќе бидат ИН ова лето

Летото е време кои прилично може да ја „измачи“ нашата коса. Косата е изложена на сонце и високи температури, а доколку имаме привилегија да го поминеме летото во близина на море, солта е уште еден фактор кој би можел неповолно да влијае на нашата коса.

Со оглед на тоа дека се потиме повеќе од останатите месеци во годината, ќе биде вистински предизвик да се одржи совршената фризура во месеците кои се пред нас. Сепак, постојат многу фризури со кои ќе може да се олеснат маките со косата, а истите се генијални и кул.

Cosmopolitan направи листа од многу практични летни фризури кои лесно можеш да си ги направиш сама, а со истите ќе заштедиш многу време и нерви!

Погледнете на ХАШТАГ.МК