Ќерката на Тамара: Како ориентална танчерка- ХИТ

Преслатка, итра, изгледа бунотвно како мама Тамара... Хана, ќерката на нашата поп дива како што расте, станува се’ поинтересна.

Тамара на Инстаграм стори стави неколку видеа од неа во кои се гледа како таа танцува на ориентални танци- на песни од Таркан, облечена како ориентална танчерка.

Со што ли следно ќе не изненади ова прекано девојче?