Кој Македонец носи фантомка низ град? Добро е познат, а често знае да пецне

Неговата емисија за мода имаше голема гледаност. Често знаеше да ги критикува познатите македонски естрадни ѕвезди, а употребуваше и хумор за сето тоа да не се сфати пресериозно. Знаеше и да пецне со некој коментар во насока на облекувањето...

Сергеј Варошлија долги години е инволвиран во модната сцена во Македонија, тој беше меѓу првите фризери кај нас кои направија своевидна револуција. 

А често знае да изненади и со неговиот стил, како овој на пример.

Фантомка, фармерки, панцир, ланци и приказната за низ град е „сервирана“

View this post on Instagram

A post shared by Sergej Varoshlija (@varoshlijasergej)


Фото и видео: Инстаграм