Која боја на коса ќе биде ИН кога ќе заврши летото?

Иако летото е на средина и веројатно се уште не размислуваш за бојата на коса која би можела да се носи оваа есен, можеби по оваа статија ќе почнеш да размислуваш за оваа промена, бидејќи за трендовите кои ќе бидат ИН откако летото ќе заврши веќе наголемо се зборува.

Бојата на коа својствена за летото вклучува светли тонови потполнети со благи локни, но она што ни носи есенско - зимскиот тренд е нешто сосема поинаку.

Целиот текст со фотографии го имате на Hashtag.mk