Лазар Иванов, нов колумнист во Женски Магазин: Секој може да биде фит

Женски Магазин од утре најавува нов колумнист во нашата препознатлива екипа.

Со Лазар Иванов, професионален тренер по Микс Аеробик и Фитнес, ќе муабетиме на актуелни теми поврзани со здравјето и вежбањето.

Утре започнуваме со првата колумна, насловена како „Секој може да биде фит“.

„ ... Дел од нас имаат натпреварувачки дух и не можат да прифатат дека тоа е тоа и тука треба да се помириме, а други едноставно се помируваат, мислејќи дека едноставно толку можат.  НО, ДАЛИ Е ТОА Е НАВИСТИНА ТАКА, ДАЛИ ТОЛКУ МОЖЕМЕ...?! ... “ - ова е само мал извадок од утрешниот мотивирачки разговор со Иванов, само за вас.

Не пропуштајте!