,

„Light the Flame“ нова песна на Тоше

Фан-клубот „Тоше Проески“ и Фондацијата „Тоше Проески“ вечер од 20 часот на плоштад „Македонија“ ќе го организираат музичкиот хепенинг „ Биди и ти дел од ѕвезденото небо на Тоше . На настанот ќе биде промовирана нова песна од Тоше, со наслов „Light the Flame“, која ќе биде најава за нов албум снимен во Лондон.