Луна Џогани очекува девојче: Име со посебно значење за бебето

Честитки се слеваат, а идните мама и тато се горди!

Марко Миjковиќ и Луна Џогани дознаа дека ќе имаат девојче.

Тие објавија видео со кутијата на нивниот канал на „Јутјуб“, и го дознаа полот на бебето пред своите обожаватели со отворање на кутијата од која летнааа розови балони.


Марко ексклузивно откри како ќе се вика нивната ќерка:

- Имаме име. Нејзиното име ќе биде Миа. – рече тој.

Инаку, името Миа е со латинско потекло чие значење е : моја, како и кратенка од името Марија.  Според нумерологијата личностите кои го носат името Миа се активни, темпераментни, пријателки, модерни, креативни.


Фото: Youtube/Sikter Tube

Можеби ќе ве интересира:

(ФОТО) Се огласи и баба Анабела: За прв пат откако Луна и Марко го открија полот на бебето