Мартин Вучиќ со емотивна порака за Драган: За мене секогаш ТАТКО над татковците!

Дваесет дена по смртта на татко му, Мартин Вучиќ на фејсбук со емотивна порака:

„ За некого беше музичариште, за некого басист бр1, за некого шоумен, за некого композиториште.... За мене секогаш ТАТКО над татковците!“, напиша Мартин.

Инаку, познатиот водител и пејач Драган Вуќич почина на 04 мај, годинава. Според наодите тој беше позитвен на Ковид-19, а позитивна беше и неговата сопруга, која заради корнавирусот не можеше да го испрати Драган во вечното почивалиште.

Голем број на музички ѕвезди, водители, пријатели со неверување и огромна тага се простија од него.


Драган Вучиќ за животот: Нека ме викаат сељак, мене оџакот ми дими