Милица Тодоровиќ призна за естетските корекции: Ставила силикони?

Ја отвори душата!

Популарната пејачка Милица Тодоровиќ, проговори за хируршките интервенциј кои ги има направено врз себе.

Милица имала операција на носот во Турција, бидејќи имала девијација, што многу и пречело.

- Ставив силикони. Се шегувам. Дали ви се чини дека има нешто воопшто? Носам специјални фустани. Отидов кај доктор ОРЛ кој ми го среди носот. Никогаш не користете капки за нос. Како човек што може сам себе да се зафркне, никој не може, јас користев капки за нос пет, шест пати на ден, осум години. Имав девијација, еден пријател ми го скрши носот во основно училиште. Не можев да дишам. Го замолив да не ми го менува обликот на носот, да ми ја остави и оваа грпка, само да ми го среди носот внатре. Никогаш не прскајте капки за нос! Го замолив докторот да не ми става туфови затоа што ќе бидам во паника. Го замолив да ми стави силикони за да можам да дишам. Аплауз за мојот нос! Многу ми се допаѓаше стариот нос - рече Милица.