Мисла на денот: Во вас носите сѐ, каде и да одите

За поголема инспирација


„Ако не сте задоволни тука и сега, нема да бидете задоволни каде и да одите. Се‘ носите насекаде“ - Екхарт Толе.


Фото: Instagram/yogawithkerry/freepik

Можеби ќе ве интересира:

Стара Индијанска легенда која ќе ви ги отвори очите: Ова е сè што треба да знаете за животот!