,

Morion – затоа што секоја дама заслужува безвременски, уникатен и драгоцен подарок

Во периодот исполнет со свечености, одберете подарок за каков што секоја дама сонува.

Накитот на Morion е идеалниот избор доколку се двоумите каков подарок да одберете. Богатата украинска традиција, природните скапоцени камења и новите технологии за производство на накит прават совршена комбинација која резултира во грациозни парчиња. Подарете уникатен накит кој останува засекогаш.

По повод големиот број свечености, во продажниот салон на Morion (ул. Никола Вапцаров бр. 2, во близина на Тренд) секој ден до 15 јуни, од 17:00 до 19:00 часот можете да ги искористите одличните акции и промоции. 

Следете ги сите нови колекции, акции и информации на Facebook и Instagram.