,

Mulled Wine – Најновата боја на коса ќе биде фатален хит во 2018

Барате нова боја на косата за 2018? Интернетот не спие, а љубителите на авангардните бои веќе сонуваат за брановидна коса наречена како „Mulled Wine Hair“. Дали косата во боја на вино ќе стане главен тренд во 2018? Постојат многу индикации - фарбање на коса инспирирано со оваа прекрасна нијанса има се повеќе фанови на Инстаграм. Девојките претставуваат прекрасни фризури кои изгледаат уште поспектакуларни во оваа нијанса. „Mulled Wine Hair“ тонот исто така го промовираат познатите фризери. Бургунди бојата не е ништо новo, таа боја веќе беше популарна во деведестите, но сега стилистите создаваат ефект на мултидимензионално боење (најдобар пример за тоа е холографската коса). Нијансата „Mulled Wine Hair“ сигурно ќе им одговара на бринетите и не е наменета само за фановите на виното!