На листата на најлоши фотошоп фотографии во светот, се најде и таа- Јелена Карлеуша

Сите понекогаш користат филтри на социјалните мрежи за да изгледаат најдобро на своите фотографии, но понекогаш желбата за добра фотографија излегува од контрола и добиваме сосема поинаков резултат.

Тимот на Редит на тој начин наоѓа фотографии на социјалните мрежи чии автори толку многу играле на Фотошоп, што станале предмет на потсмев.

Меѓу нив беше и една од најголемите балкански фолк sвезди, Јелена Карлеуша.

Ова се фотографиите што таа ги сподели на Инстаграм.

И, вака изгледа во реалноста.

Еве уште неколку примери за драстично претерување во Фотошоп.