,

Најлесен начин на боење на косата во домашни услови

Деновите си поминуваат, а ние мора да седиме дома. Коренот на косата веќе пораснал и бојата избледела. Кога повеќето фризерски салони се затворени, што можеме да направиме за разубавување на изгледот на косата?

Можете да пробате сами да ја обоите косата.

Се што ви е потребно е да набавите боја од широката палета на Revlon Professional и во соодветниот сразмер да ја измешате со хидроген во SureGrip Coloring Bowl.

Овој сад создаден од професионалците од Framar се лепи за површината, со што нема да ви се истура бојата.

За убаво нанесување на бојата користете Big Daddy Brush Set.

Овие четки се широки и овозможуваат лесно и целосно нанесување на бојата, без да се задржи на четката. Совршени се за боење на коренот, прецизни за нанесување на рабовите и со нив брзо ќе ја обоите целата коса.

Овие производи се лесно достапни за сите потрошувачи и можете да ги набавите на frizura.mk.