„Најпразните 6 години во мојот живот...“: Пејачката Елена Ристеска денес тагува

Денес е тажен ден за пејачката Елена Ристеска. Нејзиното срце пред 6 години го скрши заминувањето на нејзиниот татко.

Загубата на родител е дефинитивно најтешката ситуација во животот на еден човек. 
Пејачката сè уште не може да ја надмине таа болка, а често знае да сподели нешто во спомен на нејзиниот татко.

Овој 30 септември, покрај статусот дека ова се најпразните 6 години во нејзиниот живот, Елена додаде и неколку фотографии од неа и нејзиниот татко во младоста.

 

View this post on Instagram

A post shared by ELENA RISTESKA ERA (@elenaristeska_era)Мислев дека времето лечи сè, не е вистина: Елена Ристеска емотивно за роденденот на починатиот татко