Направете го вистинскиот избор: Децата со овие имиња имаат шанса да бидат милионери

Неодамна во Велика Британија беше објавена студија со наслов „имиња на милионери“


Сите сакаме децата да имаат подобар почеток во животот, а многумина веруваат дека изборот на вистинското име за бебето може да помогне, пишува Lepa&Srecna.
Студијата со список на „имиња на милионери“ неодамна беше објавена во Велика Британија.
Се разбира, сите очекуваа да ги видат имињата на кралските личности меѓу најпопуларните, па затоа не е изненадувачки што се наоѓа и името на англискиот принц Вилијам.

Еве ги машките и женските имиња на списокот:

Имиња на милионери за момчиња:

Бил
Вилијам
Аманчо
Ворен
Карлос
Џеф
Елон
Марк
Лери
Лоренс
Мајкл
Чарлс
Дејвид
Џералд
Роман
Ричард

Имиња на милионери за девојчиња:

Лорин
Жаклин
Лилијана
Алис
Кристи
Ѓеоргина
Салма
Џина
Јелена
Ирис
Сузана
Абигејл
Мучиа


Како магнет: Жените со овие имиња привлекуваат несреќа