Натали Наумова: Моите креации се за млади девојки кои се нежни, но бунтовни

Натали Наумова е дипломиран инженер технолог по дизајн и инженеринг на облека и freelance модна дизајнерка. Оваа година таа по втор пат учествуваше на Fashion Weekend Skopje во групната ревија на студентите од Академијата за моден дизајн на Djolev & Arts и Seavus Education & Development Center. Веќе неколку години дизајнира и изработува облека, а како што вели и самата втора љубов ѝ е цртањето и модната илустрација, па моментално работи како CAD дизајнер во Bella.

Интервјуто со Наумова прочитајте го на HASHTAG.MK