Не го направи Том Круз, но е најлудиот: Дали би го пробале овој коктел?

Мајсторот за коктели, Гери Свини уште еднаш ги покажа своите вештини...

Гери обожава кога своите клиенти ги води во „погрешна насока“. Во овој случај, тие имаат предизвик - како да му пристапат на коктерот кога се блокирани од меур.

Додека наоколу бараат цевче, коктелот повторно го менува својот облик и станува поднослив, односно примамлив за дегустација.

View this post on Instagram

A post shared by Garry Sweeney (@garrysweeney10) on


Дали би посакале да го пробате овој коктел?

Извор: телеграф.рс