Не ми помогнаа да те преболам и да најдам одговор зошто прерано не напушти: Турунџиева емотивно за сопругот

Сузана Турунџиева со емотивна објава се присети на својот препрано починат сопруг, од чиј брак ја има ќерката Матеа.