Не треба да се соблечам гола за да привлечам публика: Рада мета на критики поради нејзиниот изглед

Пејачката Рада Манојловиќ честопати беше мета на критики кога станува збор за нејзиниот стајлинг.

Сепак, таа сега истакна дека не ја погодуваат негативните коментари за нејзиниот изглед затоа што, како што вели, се облекува како што и одговара.

- Имав разни стилисти и творци, но ако почувствував дека не сум за тоа шоу, затоа што нешто ме стега и ако немам слобода да правам движење, ако тоа ме ограничува, тоа е бескорисно, што е убаво , ако ја немам мојата енергија. Не се гледам себеси како модел кој треба да оди ... Јас пораснав и имав идоли некое друго време, и тогаш беше навистина многу важно да имам песни и тоа беше доволно за да бидам популарна. Не мислам дека треба да се соблечам гола за да ја задоволам мојата публика, мислам дека очекуваат песна од мене - рече пејачката.

Рада се осврна и на годинешната сезона на „Звездите на Гранда“, но и на стручното жири.

- Гледам понекогаш… Имам сосед кој гледа многу страсно и силно го пушта ТВ што дури и кога не гледам, слушам. Не ги знам сите, но премногу добро пеат. Знам, јас не сум љубител на тоа менторство. Не сакам никој да ми зборува ништо. Јас сум девица, и не можеш ништо да и објасниш на девицата и да и ставиш во главата. Се сеќавам кога се натпреварував, како се разбудив тој ден, потоа сфатив која песна ќе ја направам и тоа го полуде татко ми. Секогаш велеше: „Не можеш да одите таква, неподготвена, не си вежбала“. Јас му велев: „Знам, но тоа мене баш денес така ми се прави “. Јас сум од моментот, како ми текне тој ден мене така, но повторно знам колку можам да сторам - рече Рада.


Заработуваше 40.000 евра месечно, сега само по 500: Рада Манојловиќ живее од прегледи на ЈуТјуб