Неверојатна трансформација: Од 1986 година носи иста фризура и облека, а сега се реши за промена

По долго убедување од страна на ќерката одлучила да направи промена...

Кајли, поради својата мајка Кети се јавила во американската ТВ емисија „The Rachel Ray Show“. Напишала дека нејзината мајка уште од половината на 80 - тите не ја променила фризурата, како ни стилот на облекување.

За мајката Кети фризерскиот салон веќе стана непознат поим. Косата и била бушава, често и заплеткана. Од облека, најмногу сака да носи стари панталони, хеланки и тренерки.

Време било за промена. Погледнете ја нејзината трансформација: