Обрнете внимание на еден детаљ: Фотографија стара 20-тина години ја откри големата вистина за Карлеуша

Иако негираат, вистина е дека многу познати личности редовно ги посетувале пластични хирурзи...

Една од најголемите светски, но и балкански табу теми која е поврзана со естрадата е секако онаа за пластичната хирургија.

Денес овој подвиг е нормална и честа појава. Иако негираат, вистина е дека познати личности редовно ги посетувале пластичните хирурзи, меѓутоа само некои од нив се отворени да зборуваат за своите авантури на оваа тема. Оние другите, кои не сакаат да го признаат тоа, забораваат дека Интернетот помни многу работи и дека сѐ останува документирано.

Свеста за популарноста, постојаната потреба за докажување и стравот од минатото поврзан со физичката убавина се само едни од причините поради кои познатите се одлучуваат за овие зафати.

View this post on Instagram

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Пејачката, Јелена Карлеуша е само една во низата пејачки која има поработено на себе, а разликата е повеќе од очигледна.

Обрнете посебно внимание на градите.