Оваа убава бринета е сестра на пејачката Анабела Атијас: Еве со што се занимава

Малку е познато дека Анабела Атијас има две сестри, а едната е актерка во Босна и Херцеговина и се вика Аида Буква

Анабела потекнува од многудетно семејство од Горожде, по разводот на татко ѝ и мајка ѝ, татко ѝ Ахмет повторно се оженил и ја добил ќерката Аида, додека мајка ѝ повторно се омажила и ја добила Романела.

Едната сестрата на Анабела, Аида е многу позната актерка во Босна и Херцеговина, а таа во една прилика изјави дека е во добри односи со нејзината сестра. 

- Мислам дека се разбираме како жени. Ако имавме некакви несогласувања околу принципот, тоа беше затоа што на актерот му е важно да биде начитан, паметен, да има знаење, а пејачот не мора – изјави еднаш Аида, која за разлика од Анабела не учествува во реалити шоуа и јавните препукувања.


Фото: Инстаграм

Фото насловна: Инстаграм - Анабела