Пејачките повеќе од 20 дена се борат со Ковид-19: Конечно стигнаа новите резултати

Пејачките Милица Тодоровиќ и Славица Чуктераш после повеќенеделната изолација по заразата со коронавирус, направија уште еден тест, кој покажа задоволителни резултати.

Борбата беше неизвесна, тие не се предаваа, но со заедничка сила ја препродија болеста. Милица со публиката на Инстаграм подели охрабрувачка порака:

„Конечно феноменални вести. После 21 дена нашите резултати се НЕГАТИВНИ.“

Фото: DAMIR DERVIŠAGIĆ