По борбата за контакт со децата, сега е среќна: Тања Савиќ си ги врати своите момчиња

Тања Савиќ ги виде своите синови по повеќе од една година, откако нејзиниот сè уште законски сопруг Душан Јованчевиќ ги однесе во Австралија, по што, како што тврди, избезумено се борела за контакт со нив.

Пејачката сега објави на својот Инстаграм дека отишла да ги земе своите наследници и дека наскоро ќе дојде во Србија со нив.

- Еве сме. Среќни. Насмеани. Конечно заедно! Пристигнуваме во Белград за точно 26 часа! - напиша насмеаната Тања додека позираше со нејзините синови Максим и Ѓорѓе.

Бројни колеги ја поддржаа во коментарите, а не ја криеја среќата што пејачката конечно е со своите деца.

View this post on Instagram

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)