,

Подготвени за MAC наградите: Антониа со Иван, Лина соло

Вечерва по вторпат се одржува најголемиот балкански музички настан Music Awards Ceremony. На сцената на MAC ќе застанат многу звучни и помалку звучни имиња од Македонија, Србија, БиХ, Словенија, Хрватска и Црна Гора.


Повеќе детали прочитајте на Хаштаг.мк