Пораснале: Ќерките на Ѓоко Танески се вистински убавици

Пејачот Ѓоко Танески живее во Охрид со семејството. Неодамна, на социјалната мрежа Инстаграм постираше фотографија со своите две ќерки Анастасија и Михаела. Веќе се големи и фотографирани се со својот татко.


Фото: Инстаграм