Поубава од Моника Белучи! Важеше за најубава жена на светот! Сега наполни 83 години: Се сеќавате која е таа?

Познатата италијанска актерка Клаудија Кардинале важи за една од најубавите жени во историјата, и е голем поддржувач на природниот изглед, па затоа не се обидува да го „запре“ времето со пластична хирургија.

Тој вчера го прослави својот 83 роденден.


Галерија: