ПОЗИТИВ НА ДЕНОТ: Сите југословенски народи во едно видео

Луѓе од целиот регион веќе со денови го постираат видеото на Самир Нуркиќ од Загреб, одличен хармоникаш кој на оригинален начин ја свири популарната божиќна песна Jingle Bells во манир на поранешните ју-држави. Секоја верзија е интересна и смешна на свој начин, а откако ќе го погледнете клипот пишете ни која е вашиот фаворит. Можеби македонската?