Позитив на денот: „Туѓа си бескрајно“ испеана од две убави Црногорки

Музичкото дуо „Анџа и Слаџа“ од Црна Гора, ја поздравија нашата земја со нивно видео, во кое ја пеат македонската евергрин песна „Туѓа си бескрајно“ од Ефто Пупиновски.

Под видеото, девојките добија голем број на позитивни коментари и поддршка од македонци.