ПРЕКИНАТО ПРИЈАТЕЛСТВО

  Кога Давид замина како да ми падна камен од душава. Се почувствував лесно, полетно и одеднаш добив сила, не само за играње, туку во тој момент можев и да полетам. Го фатив виновникот на оваа гнасна игра, кој избега кукавички. Барем сум морален победник.

  По некое време, го забележав Марко, кој со рацете ми мафташе. Играјќи дојде до мене и ме запраша: „Каде е Давид?“ Го прегрнав и го гушкав. Му одговорив: „Уживај, колку е пријатна музиката. Баш убаво што дојдовме овде“. Марко се насмеа и ми рече: „Неуморна си, мила. Светиш. Ти се гледа по лицето“. Додадов: „Би играла бесконечно“. Поигравме уште малку. Се вклучија светлата, што огласуваше крај на прекрасната диско вечер. Полека се пробивавме кон Весна и Боро. Кога нè видоа, прашаа каде е Давид.

  Влеговме в кола за враќање назад и им реков дека Давид избега и им раскажав сè. Марко беше изненаден од неговата злoнамерна постапка. На Боро му беше сеедно, а Весна очекуваше таква негова реакција и се надоврза и потврди: „Не знам што ве чуди. Секогаш, во оној во кој се надеваш најмногу, ќе те изневери, нема да ти помогне. Сепак, потребни се овие непријатни моменти за да им се види вистинското лице на луѓето“.

  Јас дополнив: „Не сакам и немам потреба да се дружам со вакви чудни лица поради нашето изгубено време. Доволни сме си сами на себе, немам намера да се дружам со некој кој е неспособен“.

  Кога дојдовме вечерта, седнавме на тераса за последен пат да поуживаме во пријатниот воздух. Бевме радосни и се смеевме, а јас бев многу расположена бидејќи го победив Давид, го разоткрив и сам го натерав да избега. Се чувствував среќна затоа што бев опкружена со убаво и пријатно друштво.

  Утрото се спакувавме и тргнавме. Кога пристигнавме, отидовме секој по свои обврски. Јас и Марко на факултет, Весна на работа во фризерскиот салон додека Боро попладнето требаше да замине во странство.

  Кога со Марко отидовме на факултет имаше многу студенти затоа што следниот ден имавме закажано колоквиуми. Попладнето учевме в библиотека. Другиот ден на колоквиум се најдовме повеќе колеги и се договоривме да одиме в бифе на кафе. Низ разговор, една колешка раскажа за Максим. Од таа вечер го немав сретнато бидејќи од тогаш не дојде на факултет. Таа кажа дека пред извесно време се раширила веста дека правел забава и дека имало многу дрога и некој ги пријавил в полиција, а него го привеле в затвор. Татко му бил некој провинциски моќник и типично за сите моќници кога нивните деца ќе направат прекршок, започнуваат да ги штитат и наместо да го однесат во некој центар за рехабилитација, тие ги кријат.

  Колешкава продолжи да кажува за други колеги кои не доаѓаа на факултет. Спомена за Давид и Кристина дека се разделиле поради тоа што Давид заминал некаде во странство. Кристина почнала да работи и кажала дека ќе продолжи да студира. Не ја обвинував Кристина, само, ете, имаше лоша среќа и се отпушти многу, но се надевам дека ќе се среди. Можев и јас да заглавам, размислував правилно во тој момент и се спасив.

  Додека седевме, дојде Марко. Неговите денес ќе оделе на гости и ме покани да одиме дома кај него. Секако, Боро беше кај нас и ќе имаат време со Весна да разговараат и Боро потоа, заминува на аеродром. Ми кажа дека се јавила Александра и му кажала дека додека бевме отсутни се запознала со едно многу фино и пристојно момче и започнала да излегува со него. Била многу среќна и не поканила вечерва да излеземе со нив. Се поздравив со колегите и отидовме кај него дома. По пат, Марко зеде сендвичи и кока-кола. Стигнавме кај него и бидејќи бевме гладни, јадевме и пиевме, а потоа пиевме нес кафе.

  Пиејќи го нес кафето, го бакнав Марко и ми се истури неговото нес кафе на кошулата. Ја соблеков и истрчав врз кадата да ја заперам. Така наведната го почувствував Марко над мене. Ми го крена здолништето и ја осетив раката на мојот задник. Ми го милуваше задникот и тогаш ми ги спушти гаќичките, а јас од возбуда ја испуштив кошулата во кадата. Се занишав и ќе паднев да не ги потпрев дланките на плочките. Ми го рашири задникот и го спушти јазикот на анусот, лижеше кругови околу анусот, а потоа отиде подалеку меѓу „усните“, ги цицаше... ги цицаше со устата... брзо лижеше, јас почнав да треперам, да се тресам, мислев дека цело тело ми пулсира и имав чувство дека горам, а мојата „риба“ се навлажни.

  Потоа, стана. Го одврза коланот и ги спушти пантолоните. Јас не се помрднував, дишев длабоко и го чекав да „влезе“ во мене. Почна да „влегува“ во мене... Прво, пополека, нежно, а потоа, сè брзо и брзо, стискајќи го мојот задник сè посилно и посилно. „Ова ми требаше, морав да го осетам ова“, си зборував во себе. По извесно време, ми ги зграпчи градите, ми ги масираше, па ги исцеди толку силно, што вреснав.

  На крај, Марко стана и „излезе“ од мене брзо и ми кажа: „Дојди и „земи го“!“ Јас клекнав пред него и му го „земав“, го ставив в уста и му го цицав се побрзо и побрзо. Наскоро, мојата уста се наполни со сперма.

  Целите бевме испотени, со зажарени лица. Се гушкавме некое време и му предложив на Марко да се истушираме. Ја тргнав кошулата и ја ставив на закачалка. Ја пуштив водата во кадата и ставив миризлив течен сапун и етерично масло. Влегов во кадата, лежев додека Марко ме масиравме со луфа. Подоцна, се истуширавме, се подготвивме и излеговме да се видиме со Александра и нејзиното ново момче.

АНОНИМНА