ПРИЈАВИ СЕ ВЕДНАШ И БИДИ ДЕЛ ОД Makeover powered by Revlon Professional Vol.03

Дали сте подготвени за едно поинакво пролетно разубавување?

Женски магазин и тимот на Revlon Professional и Cool Cut ви овозможуваат да се пријавите на конкурсот за Makeover powered by Revlon Professional. Пријавете се и станете потенцијални добитници на целосен третман на вашата коса и професионален Make Up look. 

Добитничките ќе бидат избрани од страна на претставник на тимот на Женски магазин, Revlon Professional и Cool Cut. 

Претходно Мартина Кавазова беше втората девојка која доби целосна промена на нејзиниот стајлинг од нашиот тим на професионалци.

Пријавувањето  може да го направите со впишување на вашето име и податоци (дата на раѓање и телефонски број) на мејлот - contact@zenskimagazin.mk, најдоцна до 16.06 (недела). 

Услови:

1. Лајкнете ја фан-страницата на Женски Магазин на Фејсбук 

2. Поканете пет пријатели да ѝ се придружат на нашата Женска група 

Со нетрпение ги очекуваме вашите пријави!