Разводот повеќе не може да се крие: Како се распадна семејството на Саша Ковачевиќ

Родителите на Саша Ковачевиќ му го одбележаa животот со голема траума

Саша Ковачевиќ веќе подолго време е вљубен во својот избраничка Зорана Тасовац, а како ќерка ја гледа нејзината ќерка Искра Срејовиќ. Посветен на девојчето и Зорана, Саша се надева дека во одреден момент тој и неговата избраничка ќе добијат дете, па семејството ќе биде комплетно.

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)


Сепак, иако семејството што го изгради за себе е оаза на благосостојба, Саша Ковачевиќ доживеа голема траума кога неговото основно семејство се распадна и неговите родители решија да се разведат.

Иако популарниот пејач никогаш не зборува за односите во семејството, пред пет години во домашните медиуми како бомба одекна веста - родителите на Саша Ковачевиќ се разведоа.

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)


По долги години несогласувања, Милена и Драган Ковачевиќ, и покрај тоа што нивните синови се обидоа да ги смират односите на нивните родители, се разведоа, а мајката го напушти станот што го изнајмуваа во Земун. Овој семеен распад оставил сериозни последици врз Саша, кој решил да не зборува за тоа во јавноста, но се потрудил да ја заштити врската со Зорана Тасовац од какви било неуспеси и да биде како татко на нејзината ќерка. 


Извор: www.story.rs