Сакам да живеам во успешна држава: Орце Камчев отворено за „Фактор“

Сакам да живеам во успешна држава, каде што ќе има среќни луѓе, затоа континуирано ја надоградувам комплетно нашата компанија, инвестирам во сите сектори и се обидувам тоа да биде според модел кој ќе биде поразличен од стереотипите во приватизираните компании, каде голем од нив пропаднаа, вели Орце Камчев, најбогатиот Македонец според „Форбс“ во интервју за „Фактор“.

Во интервјуто, Камчев ги кажува неговите ставови за клучните прашања кои ни претстојат, својата претприемачка приказна и визија, но и отворено зборува за своите минати пријателски релации..

Целиот разговор прочитајте го ТУКА.