Сања Савеска: Без љубов ништо во животот не успева

На многумина утрото им започнува токму со нејзината насмевка и нејзината најава на емисијата „Македонија денес“. Постојано насмеана, ведра и позитивна, Сања Савеска е многу повеќе од „утринско ТВ - лице“. Таа за Hashtag.mk открива каква е магијата на телевизијата, што најмногу ја мотивира, во колку часот и започнува денот, но дава и интересни совети за сите оние кои сонуваат за живот пред тв-камерите,како и за шминкањето и стилот на облекување ...

Интервјуто со Савеска прочитајте го на HASHTAG.MK