Сара гордо го покажува своето тело по 4 деца: Мое тело.Сега и засекогаш моќно (ФОТО)

Сара Никол Ландри е мајка на четири деца која нè води на оптимистичко патување низ нејзините фотографии и приказни. Ни ја покажува несигурноста што ја имала и како ја решила, помагајќи им на сите да ги прифатат и надминат своите несигурности.

Ова се неколку моменти од животот на Сара кои ќе ве разбудат од ретушираниот и фотошопиран свет на Инстаграм. Наместо тоа, тоа ќе ни донесе многу потребна позитивност во животот.

1. Моето тело. Моќно сега и засекогаш!


2. Самодовербата е како дневна доза на витамини.


3. Знаев дека те сакам пред да се запознаеме ... јас ќе бидам твој носител. Ќе го споделам овој простор и патување со тебе


4. Ова сум јас, 10 години по породувањето. Да го почитуваме нашето постпартално тело, мојот живот по породувањето.


5. Ако ја зголемите оваа фотографија, ќе најдете неколку интересни факти за стриите. П.С. тие се нормални - прифатете ги.


6. Јас сум тука. Многу повеќе од самото тело. (Иако и ги крадат сликите на телото за реклами „пред и после“)


7. Сара - 10 години разлика. Убава на двете слики.


8. Љубовта не е условување на телото за вашиот ум да го прифати. Наместо тоа, љубовта се открива кога вашиот ум го прифаќа и почитува вашето тело, без оглед на неговата состојба.


9. Оваа фотографија го смени мојот живот!


10. Сладок стомак - навистина!


11. Мојата самодоверба веќе не е во брак со моето тело.


12. Лузните се како историја на нашето тело - и оваа ги покажува убавините и компликациите на бременоста.Извор: 24sata.hr

Foto: Instagram

Може да ве интересира: