Седум години се молев да ги добијам: Сека Алексиќ за синовите

Фолк ѕвездата истакнува дека, без разлика колку обврски има понекогаш, никогаш нема да биде уморна за синовите Јаков и Јован.

Откри како изгледа нејзиниот живот далеку од Белград.

- Кога се преселив во Пазово, некои ме исмеваа затоа што градов куќа во нива со пченка. Така е, јас сум опкружен со пченка, од двете страни. Живеам на нива, но сум среќна. Верувајте ми - не би ја заменила оваа слобода, мир, шум на вода за ништо во светот - изјави Сека.

Поради децата, најтивкото место во куќата моментално е гардероберот.

Како што истакнува, таа ги балансира деловните и семејните обврски благодарение на големата љубов.

- Јас буквално се молев седум години да добијам деца. Без оглед на тоа колку сум уморна, секогаш ќе бидам насмеана, весела и среќна за нив- откри пејачката.