Сека Алексиќ направи естетска корекција: Промена која е веднаш видлива, како изгледа сега

Пејачката Сека Алексиќ се пофали со промената што ја направи и воодушеви.

Пред два дена пејачката преку фотографии сподели дека како и сите домакинки, така и таа во својот двор пече пиперки и подготвува зимница. Откако заврши со подготовката на ајвар, Сека направи фотографии во стоматолошката ординација, по добивањето на нова насмевка.

Нејзините заби сега се побели и посветли од вообичаеното, промена која веднаш се забележува.


Пејачката позираше со широка насмевка на лицето, а фановите и испратија огромен број комплименти


Фото: Инстаграм