Сека Алексиќ со фризура од 80-тите: Тренд број еден оваа сезона

Знаеме дека Сека Алексиќ често експериментира со косата. 

Се сеќаваме на пејачката со кратка коса, долга и паж фризура. Сега Сека се одлучила за афро локни, кои стануваат исклучително популарни оваа сезона.

Веќе некое време таа носеше долга кафеава коса, па нејзината промена многумина изненади.

Вакви густи кадрици беа еден од водечките трендови на 80-тите години, а бидејќи оваа сезона е во знак на лежерноста, локните повторно нејзин составен дел.

Пролетта е во духот на промените, па и на Сека оваа фризура и донесе освежување, а секако ваквата разбушавена коса допринесува на нејзината позитивност и енергичност.

View this post on Instagram

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)