Синот на Дарко Илевски пресладок: Погледнете во каква атмосфера е сликан

Пејачот Дарко Илиевски откако наеднаш застана на лудиот камен и заплива во брачните води, заедно со сопругата Ивана се пресели и живее во Америка, на Флорида. 

По неколку години успешен брачен живот, Дарко и неговата сопруга Ивана  станаа родители на Матео Ноа.

Даре штотуку постираше фотографија од него на Фејсбук со опис: „Матео е спремен за празниците“.

Фото: Фејсбук профил на Дарко Илиевски