Скоро пола милион жени го видоа видеото: Дојде со крајно оштетена коса, а сега сите се вртат по неа

Меделин Престон, специјалист за нега и квалитет на косата, вели дека многу жени веќе се соочуваат со својата прва сива коса во триесеттите години, и дека со педесеттите години тоа е чест феномен, пишува „BoredPanda“. А, еве какви трансформации се случуваат кај колористот Џек Мартин:


Извор: Жена.рс

Фото: Инстаграм